Testimonials

Pagina 1 2 3 >>

Charles 22-07-12

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Linda, Simone en Melissa de Le 06-04-11

Lieve Petra,

Vanmorgen om 9.35 uur is onze Kanjer heel mooi en rustig ingeslapen, met ons om hem heen. Zijn oogjes stonden vrolijk en blij, zijn oortjes naar voren omdat hij wist dat hij naar Wonderboy* mocht die hem kwam halen. De veearts had nog nooooit zoiets gezien. Heel erg bedankt voor alle hulp en begeleiding, zonder jou was het afscheid niet zo mooi geworden. Hoop dat Kanjer zijn verhaal tzt ook op je site mag bij die van Wonderboy* samen in alles die 2. In het leven, in de wei daarboven en ook op jou site.

Dikke kusss en knuffff  

Sonja 29-03-11

Wat een lang interview maar wel super om te horen.

Ik zou heel graag willen leren want het lijkt me kei gaaf. Dieren zijn vweel liever dan mensen geef mij maar dieren

groetjes,

Sonja

Sandra 11-11-10

Sandra 11-11-10 17:49:19

Beste Petra

Wat een spiegel heb je me voorgehouden zeg! confronterend maar o zo waar. Ik ben al hard aan het werk gegaan en er is niet meer gepist zou het dan nu endelijk beter worden?
Dankjewel

Met vriendelijke groet,

Sandra uit H

Karin 14-08-10

Dag Petra,

Wat een ontzettend leuk artikel staat er in de vpro! Ik heb het met veel belangstelling gelezen. Leuk ook dat je met de foto een binnenkijkje krijgt in hoe het bij jou is. Het ziet er goed uit, het voelt goed! De Sanjeevini is voor mij wat te ongrijpbaar maar mijn interesse is gewekt. Leuk hé
Jammer dat ik te ver weg woon anders zou ik graag een cursus bij je doen.
Groetjes van Karin en poot van Shelby

Henny 17-03-2010

Hi Petra,

Bedankt voor alles! Jouw email naar aanleiding van het contact met Olijfje heeft een enorme rust in mij gebracht. Het is goed zoals het is. Ik wilde Olijf een stem geven, net als Charlie destijds. Alles is dan ook precies gegaan zoals zij het wilde.

In onze gesprekken bevestigde je mijn gevoel zodat ik dat in al dan niet handelen kon omzetten. Inderdaad was daar even de twijfel na het bezoek van de dierenarts. Ik voelde van haar kant nl een stille terechtwijzing. Ik had niet gehandeld volgens dierenartsnormen. Regelmatig bloedprikken, alles checken, injecteren, pillen schuiven. Angst en stress. Dat wilde Olijfje niet en naar haar heb ik geluisterd. Maar nogmaals, toch was daar even die twijfel. Tot jouw mail binnenrolde. Het is goed zoals het is. Via jou krijg ik de kans mijn huismaatjes een eigen stem te geven. Charlie en Olijf waren blij met je. Ik ben nog steeds blij met je, samen met Numbi natuurlijk! Die heb ik tzt uiteindelijk een speelmaatje beloofd. Moet een vent wezen zoals ze zelf aangaf!

Dus tot binnenkort!

Warme groetjes,

Henny

Esther 29-01-10

Hoi Petra,

Wat heb je een mooie site, en paars is mijn lievelingskleur, dus vind ik het helemaal geweldig. Je hebt al mooie dingen bereikt en er staan mooie emotionele verhalen op je site, ik ben ook al heel wat jaartjes met reiki bezig en de laatste jaren ook steeds meer met dieren. Ik wens je nog heeeeeeeel veeeeeeel mooie ervaringen toe.

Veel liefs,

Esther.

Pagina 1 2 3 >>

Home
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.