Cursus communiceren met dieren

 

Nieuw! Vervolg cursus communiceren met dieren

Aanmelden cursus communiceren met dieren

Waarom een cursus?

Het is geweldig om te weten dat dieren met je communiceren maar het zou fijn zijn als je dan ook begrijpt wat het dier nu bedoeldt en andersom zou het voor het dier fijn zijn als jij op de juiste manier met hem communiceert. Er zijn namelijk nogal wat misverstanden tussen mens en dier.
Een mens denkt (beeld) het één en zegt het ander wat erg verwarrend is voor het dier.
Je leert hoe je kunt ontspannen en door meditatie op Alpha niveau te komen. Dit is het niveau vanwaar je informatie zendt en ontvangt.

Inhoud cursus communiceren met dieren (Basis)

In deze 2 daagse cursus, communiceren met dieren, leer je de 1e dag wat telepathie is, hoe het werkt en kijken we hoe ver dit vermogen bij jou ontwikkeld is. De volgende punten komen aan bod:

  • Hoe breng je een contact tot stand
  • Wat kan ik een dier vragen
  • Gedragsproblemen
  • Het opsporen van lichamelijke klachten
  • Hoe kun je een dier healing geven of sturen
  • Overleden dieren
  • en nog veel meer

We hebben het 1e contact met één van mijn dieren.

We beginnen de 2e dag met een meditatie waar je je krachtdier ontmoet. Dit dier zal je de komende tijd ondersteunen op je pad. Daarna wordt er veel geoefend met de door jullie meegebrachte foto's van je dieren.

Let op! er worden geen dieren meegenomen naar de praktijk, alleen dieren op foto's. Daar de cursus in mijn praktijk zal plaats vinden, is het aantal mensen beperkt (max.5) zodat er voldoende persoonlijke aandacht gegeven kan worden. Aan het einde van de cursus ga je met een syllabus, waar alles nog eens instaat en een certificaat van deelname naar huis, waar je je (huis)dier met andere ogen zult bekijken.

Het cursusgeld bedraagt € 185,- (lees eerst de voorwaarden onder aan deze pagina)  De cursus is inclusief koffie/thee, en een kop soep. Beide dagen beginnen we om 10:00 uur en eindigen we om 17:00 uur.

Heb je belangstelling, schrijf je dan in, kun je niet op één van de geplande datums laat het mij dan weten, soms kunnen er andere datums gepland worden. Heb je zelf een groepje, dan kan ik ook bij jou thuis of op locatie komen. De kosten zijn dan in overleg.

Voor mensen die met het openbaar vervoer komen, regelen we dat je opgehaald wordt van het busstation in Roden vanzelfsprekend brengen we je ook weer terug naar het busstation of hotel. (Graag van te voren melden of je opgehaald/terug gebracht, wilt worden) Wil je overnachten dan kan ik het hotel/restaurant Het Wapen van Drenthe aanbevelen, het ligt op 5 minuten (auto) afstand van de praktijk.

Cursus data klik hier

Heb je een voorkeur datum en meerdere mensen, laat het me dan weten.

Inschrijfformulier cursus


Cursus communiceren met dieren (vervolg)

Je hebt al ervaring met het contact leggen met dieren maar toch loop je tegen dingen aan die niet zo gaan zoals je het graag zou willen.
Je blijft bijvoorbeeld moeite houden om je eigen gedachten en de informatie die je van het dier krijgt te onderscheiden.
Je vindt het lastig om een probleem, wat bij het dier zit, op te lossen. Hoe pak je dit aan?
Hoe kan je die gerichte informatie krijgen, en het uitdiepen zodat je het kan oplossen?

Waar loop je tegen aan in het contact met de persoon? Wat houdt je tegen om vrijuit te spreken?
Hoe ga je om met de informatie of de emoties die je van het dier krijgt. Zit het je dwars? Kun je het van je afzetten? En hoe help je het dier om met zijn emoties om te gaan.

Zo heeft ieder zijn eigen thema’s waar je tegen aan loopt en die je graag wilt oplossen.

In deze cursus gaan we met behulp van EFT (Emotionel Freedom Techniques) die punten behandelen waar je mee worstelt. Voorkennis van EFT is niet nodig. Zijn die punten behandeld, dan staat niets je meer in de weg.
Door je ervaringen te delen, positief of negatief, kun je van elkaar leren waardoor je meer inzicht krijgt in je eigen situatie. Wat is jou toekomstbeeld? Een eigen praktijk aan huis, wil je op locatie, wat wil ik er nog meer bij doen? Hoe zie jij jezelf over bijvoorbeeld een jaar, wat is daar voor nodig en hoe pak je dat aan? Als de blokkades zijn opgeruimd ligt het pad voor je open.
Je schrijft van te voren op waar je mee zit, waar je tegen aan loopt wat je graag anders of veranderd zou willen hebben. Zo kunnen we gericht aan de gang.

Omdat iedereen tegen verschillende thema’s aanloopt is het verstandig om tijdens deze cursus voor jezelf aantekeningen te maken.
Je neemt een foto van een dier mee waar je in het contact tegen een probleem bent aan gelopen. Je kan onder andere daar mee oefenen.

Cursus data klik hier

Inschrijfformulier cursus

Voorwaarden Betaling cursus communiceren met dieren

Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt of dient direct overgemaakt te worden bij aanmelding binnen 2 weken voor de cursus.
Je krijgt van mij een factuur toegestuurd via de mail.

Bij annulering binnen 7-14 dagen voor aanvang cursus, is de helft van het cursusbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang cursus, is er geen teruggave.

Na je inschrijving krijg je een kennisgeving, na betaling krijg je een betaalbevestiging en volgt de route beschrijving.

Lukt het niet om het inschrijfformulier te verzenden, stuur dan een mail naar petra@dereikendehand.nl  en vermeld hierin alle informatie. Zet eronder dat je de voorwaarden accepteert.

Contact adres:             

P vd Woude
Tel: 0594-632428 Nieuw Roden

Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.